Arii terapeutice

1. Oftalmologie

  1. Retinopatii
  2. Office eye syndrome
  3. Ochi roșu postlezional
  4. Eroziuni ale suprafeței oculare
  5. Adjuvant post operator
  6. Disfuncții ale glandelor meibomiene
  7. Patologii palpebrale

2. Igienizare și dezinfecție

Briotech HOCL protejează

  1. Casa & biroul.
  2. Alimentele & agricultura.
  3. Spațiile publice & locurile de joacă.
  4. Echipele de intervenție & personalul medical

 

3. Ayurveda

  1. Vata, Pitta, Kapha
  2. Suplimente alimentare
  3. Sănătatea holistică

1. OFTALMOLOGIE

Retinopatii

Știm cu toții că vederea este esențială pentru a duce o viață sănătoasă. Și dacă ați avut vreodată ceva cu ochii, atunci vorbim direct despre cât de importantă poate fi pentru funcționarea de zi cu zi și pentru calitatea vieții în general.

Office Eye Syndrome

Office Eye Syndrome este denumit și suprasolicitarea digitală a ochilor. Este un grup de probleme care rezultă din utilizarea prelungită a computerului și care poate face ca oamenii să se simtă inconfortabil să se uite la ecrane pentru perioade îndelungate, din cauza disconfortului pe care îl provoacă ochelarii de citit sau lentilele de contact. Nivelul pare mai ridicat atunci când o faci mai des!

Ochi roșu postlezional

Primul lucru pe care îl observați când cineva are o hemoragie subconjunctivală este, de obicei, ochiul roșu. Este un diagnostic ușor de pus, mai ales în camera de gardă și în ambulatorii, unde această afecțiune reprezintă una dintre cele mai frecvente cauze de afecțiuni oculare.

Eroziuni ale suprafeței oculare

O eroziune sau o abraziune corneană este un tip de leziune a straturilor de suprafață și interioare ale corneei dumneavoastră. Cel mai frecvente simptome includ durere, roșeață, sensibilitate la lumină, precum și vedere încețoșată, ceea ce poate să nu însemne neapărat că aveți o cornee erodată dacă cineva se confruntă doar cu aceste simptome, dar merită verificat la un oftalmolog pentru că acesta poate diagnostica și alte probleme!

Adjuvant post operator

Pentru a minimiza riscul de complicații și pentru a vă ajuta să vă simțiți confortabil, vi se prescriu picături lubrifiante postoperatorii. Este normal ca aceste picături să provoace un oarecare disconfort atunci când sunt aplicate local. Gradul variază de la deloc dacă sunt folosite pe o suprafață umedă, la sever dacă suprafața oculară este foarte uscată.

Disfuncții ale glandelor meibomiene

Glandele meibomiene sunt micile organe secretoare de lipide care căptușesc marginea pleoapelor noastre. Aceste glande secretă o substanță uleioasă pentru a acoperi și a proteja suprafața ochilor de uscare, precum și pentru a-i face mai sănătoși prin păstrarea de apă în lacrimi pentru o vedere mai bună! Pelicula lacrimală ajută, de asemenea, la menținerea la distanță a altor iritanți, astfel încât să puteți vedea clar toată ziua.

Patologii palpebrale

Un chalazion este o umflătură roșie pe pleoapa dumneavoastră. Uneori se numește chist al pleoapei sau chist meibomian și se formează încet atunci când una dintre acele glande lipidice se blochează.

Ce se întâmplă în acest caz? Pentru început o mică umflătură începe să se formeze în apropierea locului și care poate fi durero. Chalazionul se poate opri în cele din urmă de la sine, fără nici un alt tratament decât timpul.

2. IGIENIZARE ȘI DEZINFECȚIE

IGIENIZARE ȘI DEZINFECȚIE

Corpul uman este în mod constant atacat de agenți patogeni dăunători, cum ar fi bacteriile și virușii. Pentru a ne proteja, avem mecanisme înnăscute pe care corpul nostru le folosește fără ca noi să știm de ele! Un mod în care acest lucru se întâmplă în interiorul pielii este prin concentrațiile de HOCl  care cresc atunci când ceva vă atacă sau intră prin răni mici, deoarece face parte din “prima linie” de apărare împotriva infecțiilor prin producerea de radicali liberi care pot ucide acești băieți răi înainte ca aceștia să provoace multe daune.

3. Ayurva

Vata, Pitta, Kapha

Cele trei doshas sunt: Vata, Pitta și Kapha. Una este de obicei mai puternică decât celelalte, dar toate controlează diferite părți ale corpului tău, cu funcții specifice care pot afecta modul în care te simți într-o anumită zi. De obicei, în fiecare individ este prezent un amestec unic. Fiecare dosha controlează diferite funcții ale corpului care afectează șansele de a se îmbolnăvi sau de a rămâne sănătos – ceea ce poate fi determinat de cât de bine sunt echilibrate cele trei forțe: Vata, Pitta și Kapha.

Suplimente alimentare

Terapia ayurveda are o abordare holistică a nevoilor dumneavoastră. Vă veți fi trata cu diferite suplimente alimentrare care vor fi personalizate pentru ceea ce este cel mai bun în restabilirea echilibrului și a sănătății! Aici nu există un tratament singular, ci mai degrabă mai multe tratamente complementare adaptate în funcție de diverse probleme ale corpului, cum ar fi probleme de digestie; dureri de urechi; artrită etc.. În acest fel, vă puteți asigura bunăstarea prin utilizarea diferitelor combinații atunci când este necesar.

Sanatate holistică

Ayurveda este un sistem de medicină naturală care își are originea în India, cu peste 3.000 de ani în urmă, și care pune accentul pe importanța pe care o are echilibrarea corpului cu mediul înconjurător. Încurajează intervențiile asupra stilului de viață pentru a-și recăpăta echilibrul pierdut, cum ar fi să mănânce corect sau să aibă grijă atunci când ies afară, astfel încât să nu le dăuneze prea mult de condițiile meteorologice aspre.